HEALING HEART

Praktijk voor Bewustwording en Balans

 

Home

Cranio-sacraal-therapie

Tarieven

Ingrid ten Broeke

Contact

 

 

 

KLEURENPUNCTUUR

img

 

Kleurenpunctuur is ontwikkeld door de Duitse accupuncturist en homeopaat Peter Mandel.Bij deze geneeswijze wordt een accupunctuurpunt of een relfex zone behandeld met gekleurd licht. Er wordt gewerkt met een lichtpen op accupunctuurpunten en zones op de huid. De behandeling is geheel pijnloos.


img


Onze huid is als een hologram en neemt net als onze ogen lichtimpulsen op, die via de cellen en meridianen worden doorgegeven aan de verschillende organen en fysiologische systemen. Storing wordt opgeheven, omdat er nieuwe informatie binnenkomt. De energie kan weer stromen . Kleurenpunctuur zet diepgaande processen in gang zowel op fysiek, emotioneel als geestelijk niveau.
Tijdens de behandeling verplaatst de frequentie van het licht en kleur zich met de snelheid van het licht door het lichaam en geeft een impuls tot balans en herstelt. Voor de meeste mensen is dit al tijdens de behandeling voelbaar als een diepe ontspanning.
Zonder licht is er geen celstofwisseling mogelijk. Licht maakt communicatie tussen de cellen mogelijk. Kleur is zichtbaar licht. Elke kleur heeft zijn eigen frequentie en energie. Ons lichaam wordt wordt via licht voorzien van energie en informatie.
Naast de traditionele accupunctuurpunten heeft Peter Mandel ontdekt dat het reflexgebied van de iris in oog gespiegeld is op het voorhoofd. Hiervoor is een speciale behandelmethode ontwikkeld. OGT- behandeling genaamd.